Achter de Schermen

foto1aAchter de schermen zijn nog veel meer medewerkers actief.

De Inname ontvangt alle goederen die binnenkomen. De meubels, bedden, boeken en grote sportattributen gaan direct naar de betreffende werkruimte. Alle andere goederen gaan in dozen naar de sorteerafdeling.

De Sorteerafdeling: hier wordt de inhoud van de dozen per winkel gesorteerd en vervolgens naar de betreffende werkruimte gebracht. Dan wordt er naar kwaliteit en verkoopbaarheid gekeken om vervolgens de artikelen te prijzen. De laatste stap is dan de inrichting van de winkel.

Vanuit de Keuken wordt gezorgd voor de inwendige mens: koffie, thee, iets fris en een broodje voor diegenen die tijdens de verkoop op dinsdag en zaterdag niet naar huis gaan.
Tijdens de openingstijden zijn de klanten van harte welkom in onze kantine. Hier kan men genieten van koffie, thee of iets fris met of zonder stroopwafel of koek voor een klein prijsje. Tijdens de laatste zaterdag van de maand zijn er ook de befaamde pannenkoeken verkrijgbaar.

De Onderhoudsploeg doet grotere en kleinere verbouwingen en het dagelijkse onderhoud van onze gebouwen.

De mannen van het Transport brengen tegen betaling van € 10,- gekochte goederen bij U thuis en goederen die U niet zelf kunt brengen worden gratis bij U opgehaald. Dit alles binnen de grenzen van Zoetermeer en Benthuizen.

Tenslotte wordt er speciaal voor de medewerkers van de Pelgrimshoeve maandelijks een Hoevekrant uitgegeven waarin het wel en wee van de Pelgrimshoeve te lezen is.