Winkelstraat

Het gedeelte tussen de babykamer en de verzamelkamer noemen wij de Winkelstraat, wat kleinere winkeltjes dan de overige winkels boven, met ieder hun eigen assortiment.
In de Winkelstraat winkelt u met een mandje en rekent u af bij een van de kassa’s die bij beide in- of uitgangen staan. U kunt hier ook pinnen. Het zou heel fijn zijn als u zelf een tas of meerdere tassen meeneemt voor uw aankopen.

Speelgoed
Voor binnen en voor buiten, voor meisjes en voor jongens. Alles wordt geteld, gecontroleerd etc.. Houten speelgoed blijft onverminderd populair, evenals Lego, Duplo, Playmobil en ga zo maar door.
Serviesgoed
Borden, schalen, glazen koffie- en theepotten. Te koop in deze winkel.
Puzzels en Riet
En maar zoeken naar dat ene stukje. Puzzles voor jong en voor oud
De Potterie
Overpotten zijn duur maar bij ons valt dat reuze mee.
Verzamelkamer
De verzamelaar kan hier zijn/haar slag slaan, het is teveel om op te noemen wat hier wordt aangeboden. Start een nieuwe verzameling of breid hem uit...
De Babykamer
Een lieve afdeling. Alles voor uw allerliefste, zachte knuffels maar ook stoer speelgoed. Tummytubs, babybadjes, boxen, wiegjes, bedjes, campingbedjes enz.. Alles wat ingeleverd wordt en nog geschikt is voor verkoop
Hout, Koper en Tin
Hout, koper en andere metalen voorwerpen voor opsieren en sfeermaken!
Glas
Glas, vazen, schalen etc. Allemaal gepoetst en nagewreven. Mooi, zo'n glasverzameling...
De Huiskamer
Breng sfeer in huis met iets uit deze winkel. Vul bijv. uw beeldjesverzameling aan.
De Badkamer
Sieraden, beautycases, haarkrul/vlecht"apparaten" en ga zo maar door. Ook voor wasmanden, weegschalen, strijkplanken enz. kunt u terecht in de badkamer
Keukenartikelen
Email keukenvoorwerpen, mooie blikken maar ook ovenschalen, in deze winkel Ditjes en datjes uit de keukenla, olie- en azijnstelletjes of misschien een peper- en zoutstel.
Kantoorbenodigdheden
Hobbymaterialen en kantoorbenodigdheden, echt snuffelen in glazen potjes of houten kistjes naar wat hier allemaal te koop is.
Pannen
Pannen, RVS-keukenhulpen etc.