U vraagt wij zoeken


Nu men aan huis gebonden is en mogelijk behoefte heeft aan specifieke spullen, hebben wij een ‘U VRAAGT WIJ ZOEKEN DIENST’ opgezet. Het gaat dan bij voorbeeld om spelletjes, puzzels, boeken etc. Het moet in ieder geval iets kleins zijn. Deze dienst werkt als volgt:

1
U vraagt per mail: vraagspullenhulp@pelgrimshoeve.nl
U kan b.v. vragen om een boek of puzzel, spelletje, etc. In ieder geval iets kleins. Hoe gedetailleerder de vraag hoe beter het antwoord.

Toelichting:
Vermeld zoveel mogelijk details in uw vraag. Voorbeelden:
* U wilt een legpuzzel; Geef dan aan hoeveel stukjes. Beschrijf de gewenste afbeelding, zoals ‘paarden’, ‘bloemen’ of ‘stadsgezicht’ etc.
* U wilt een boek; * Geef dan aan welk genre en zo mogelijk de schrijver, zoals ‘roman’, ‘detective’, ‘Engelstalig’, ‘natuurfoto’s’ of ‘Tommy Wieringa, maar niet Joe Speedboot’.
* U wilt een spelletje; Geef de naam of het soort spel, of het een gezelschapsspel moet zijn, vanaf welke leeftijd etc

2
Wij zoeken
Als we het vinden maken we een foto met opgave van de (bezorg)kosten en mailen dat naar u.
.

3
U gaat wel/niet akkoord
U beantwoordt de mail met wel/niet akkoord en met opgave van het bezorgadres. (Ruilen en geld terug is niet mogelijk)

4
U betaalt
U maakt het opgegeven bedrag over naar:
NL90RABO0154179450 t.n.v. Stichting Pelgrimshoeve

5
Wij brengen
Wij brengen het in een tasje, hangen het aan de deurknop, bellen aan en vervolgen onze weg. (Wij bezorgen alleen in Zoetermeer)

Bent u op zoek naar onze openingstijden? Deze vindt u op de computer rechts in uw scherm. Bezoekt u deze website op uw telefoon?  Dan vindt u de openingstijden onderaan de pagina.


Laat u kennis maken met de Pelgrimshoeve, u krijgt hierboven een eerste indruk van wat u kunt verwachten van een bezoek. De foto’s geven een momentopname weer, artikelen die daarop te zien zijn, zijn waarschijnlijk al lang verkocht en weer vervangen door andere artikelen. Loop eens langs de winkeltjes en kijk naar wat er zoal te koop is.